Berat

Berati eshte nje vend teper karakteristik qe duhet vizituar patjeter. 

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
Qyteti i Beratit është pranuar në UNESCO. Komisioni i UNESCO-s, me 21 vota pro, ka vendosur që qyteti 2400-vjeçar të bëhet pjesë e Trashëgimisë Botërore.

Leggi tutto...

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
Muzeu i Ikonave të Onufrit
Katedralia e Shën Mërise {brënda kalasë}
Telefon : 355 32 43022
Orari : 08.00 – 16.00. I mbyllur të hënave

Muzeu Etnografik
Lagjia 13 Shtatori
Telefon : 355 32 3224
Orari : 09.00 – 13.00 dhe 15.00 – 19.00. I mbyllur të hënave
Albtourist.net - 2023