Rreth Nesh

Albtourist-i eshten je faqe vullnetare. Nqs keni pakez kohe te lire dhe qejf te ndihmoni Albtourist.net-in si vullnetare Na kontaktoni.

Albtourist.net ka si synim zhvillimin e turizmit ne Shqiperi. Ne mundohemi te ofrojme informacion per turistat shqiptare dhe per turistat qe vijne nga jashte. Ne besojne se nje gje e tille eshte e dobishme si per turistat ashtu edhe komunitetet ne vendet turistike.

Megjithese ne mundohemi te rifreskojme informacionin sa me shpesh, ju duhet ta verifikoni me agjencine tuaj perpare udhetimit.

Publikimet ne Albtourist.net jane falas prandaj nqs ju keni ndonje sugjerim apo doni te ndani eksperiencen tuaj me te tjeret ju lutemi te na kontaktoni.

Nqs ju jeni nje biznes ne fushen e turizmit ne Shqiperi ju mund te publikoni informacionin tuaj falas. Ju lutemi kini parasysh se ne nuk jemi nje faqe reklamash dhe fraza si "me e mira", "okazion i paperseritshem", etj. nuk pranohen. Informacioni juaj mund te perfshije cfare beni si dhe adresat e kontaktit.

Ju mund te jepni me shume detaje si dhe fotografi per paketat, dhomat tuaja ose sherbime te tjera turistike ne seksionin e Destinacioneve.

Udhetim te mbare,
Albtourist.net

 

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Albtourist.net filloi ne vitin 2004.
Albtourist.net - 2023