Video

Video nga vende te ndryshme ne Shqiperi.

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive

Thethi eshte nje fshat i vogel nje nje zone te thelle malore. Fakti qe ka qene larg rrugeve kryesore ka ndihmuar ne ruajtjen a natyres. Thethi vizitohet nga pak turiste te huaj dhe megjithese ka ajer a pamje fantastike banoret e tij kane nje jete te veshtire.

Leggi tutto...

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
{youtube}1198PxedQU0{/youtube}
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
{youtube}kQWcsvJd8Gg{/youtube}
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
{youtube}0ufKQYECZN4{/youtube}
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
{youtube}KnROmq5uZ04{/youtube}
Albtourist.net - 2023