Kruje

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Muzeu Gjergj Kastrioti Skënderbeu
Telefon : 355 532 2225
Orari : 09.00 – 13.00 dhe 15.00 – 18.00 . I mbyllur të hënave

Muzeu Etnografik (brenda kështjellës)
Oraret : 09.00 – 13.00 dhe 15.00 – 18.00 . I mbyllur të hënave
Albtourist.net - 2023