Gjirokaster

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Muzeu i Armëve (brenda kalasë)
Telefon: 355 84 62460
Orari : 08.00 – 16.00. I mbyllur të shtunave dhe të djelave

Muzeu Etnografik
Lagjia ‘Palorto”
Telefon: 355 84 62460
Orari : 09.00 – 19.00 . I mbyllur të hënave dhe të martave

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2023