Durres

Durresi eshte qendra e dyte me e madhe ne Shqiperi. Pergjate historise ka qene gjithmone nje qender e rendesishme tregtare dhe biles edhe kryeqytet i Shqiperise.

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

         

* Forumi Bizantin
* Kulla Veneciane qe eshte nje keshtjelle e vogel qe per momentin funksionon edhe si nje bar.

Muzeu Arkeologjik i Durrësit
Lagjia 1. Bul “Taulantia’
Telefon:  355 52 22253. I mbyllur të shtunave dhe të djelave

Amfiteatri i Durrësi
i hapur për publikun

Muzeu i Kulturës Popullore
Lagjia 1, Rruga “ Koloneli Tomson”
Telefon: 355 52 23150
Orari : 09.00 – 14.00 .  I mbyllur të shtunave  dhe të djelave.

 

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2023