Burrel

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Muzeu Historik i Matit
Lagjia ‘ Pjeter Budi”
Telefon : 355 23514
Oraret : 10.00 – 14.00 dhe 17.00 – 19.00. I mbyllur të hënave
Albtourist.net - 2023