Disa aktivitete ku mund te shkoni ne Tirane:
  • Ekspozitë Fotografike – “Hapësira”
  • Ekspozitë e Fëmijëve Shqiptar dhe Kosovarë
  • Ekspozitë – Pejsazhe për Turizmin

Ne format PDF: Kliko ketu