Muzeu Prehistorik
Lagjia 3. Rruga “Mihal Grameno”
Orari 08.00 - 16.00. I mbyllur të shtunave dhe të djelave

Shtepia muze e piktorit Vangjush Mio
Lagjia 3., Rruga “ Spiro Ballkameni”
Telefon: 355 82 4332
Orari : 09.00 – 19.00. I mbyllur të djelave

Muzeu Etnografik
Orari : 09.00 – 13.00 dhe 15.00 – 18.00

Koleksioni Bratko
Celular : 069 2156561
Orari : 09.00 – 13.00 dhe 15.00 – 18.00

Shtëpia e Fotografit Kristaq Sotiri
Telefon : 355 82 47395
Orari : 09.00 – 13.00 dhe 15.00- 17.00